Raons per les quals jo també he votat a Francisco Camps

 

El proper diumenge estem cridats una vegada més a les urnes, en un altre moment explicaré el que m’ha semblat la campanya electoral, però hui, abans que aneu a les urpes, perdó urnes, vos vull explicar a qui he votat i perquè, amb tot el respecte ja que sé que sou tots prou grandets com per a saber que fer i sense demanar-vos res, que no estem a hora.

A mi abans d’escollir m’agrada vore que opina cada partit, que ens proposa i he arribat a
la conclusió que el millor que podem fer com a valencians i com a valencianes és votar al nostre actual president, al president Camps. I no només per votar el que vota fins a un terç dels valencians, sinó per un seguit de raons que ara enumeraré seguint la crida que feia el PP d’explicar perquè els votem, les raons per a guanyar.

La Generalitat Valenciana governada pel president Camps, és una de les poques administracions i lloc que té treballadors al seu servei que ajuda a la conciliació de la vida laboral i la família, és de les poques que garanteix que un membre jove de la família estiga a casa per atendre als més vells, fer el dinar, etcètera, tal i com ha fet amb la generació de les nostres germanes majors que gràcies a estar anys accedint al cos de funcionariat de la Generalitat, aquesta optimitza hores i reparteix els seus treballadors a casa i a les administracions per poder conciliar millor, ja que com queda demostrat, els alumnes aprenen el mateix si comencen en un professor en setembre que si comencen tres mesos més tard, per tant, si el professor s’ha de traslladar per a perdre el temps amb els alumnes és millor que estiga a casa.

I prova d’aquesta bona mesura social són les poques ajudes a la dependència que atorga la Generalitat, mostra clara que la política social que aposta el Consell amb el projecte “un membre sempre a casa”, eixim tots guanyant, l’administració, perquè no ha de desemborsar molts diners i les famílies, perquè estan ben ateses. Açò és una mostra clara de la política del Partit Popular que treballa per tots els valencians i bona mostra és que algun despistat s’ha posat a atorgar en els últims mesos totes les ajudes que durant quatre anys de govern no s’han atorgat, clara mostra d’algun mal intencionat de buscar vots a última hora per a demostrar que la política de conciliació no funciona.

I és que si alguna cosa és la marca de la política del president Camps, no pot ser altra que el seu compromís amb les polítiques socials, si ens centrem en sanitat, trobem els millors centres d’atenció primària de tot l’Estat ja que hi ha un tracte centre-pacient que no trobem a cap lloc d’Europa, es tracta d’un seguiment de 5 hores de la malaltia, d’aquesta manera el pacient roman 5 hores al centre atès pel personal i gràcies a això s’eviten sol·licitar baixes laborals ja que durant el temps que inverteixes en una visita pots curar-te si no és molt greu i sinó descansar d’unes hores que d’altra manera cap director de personal del lloc on treballes t’atorgaria.

Però si els centres d’atenció primària són els millors d’Europa, els hospitals no es queden arrere, trobem models de gestió privada on et fan tot tipus de proves, com és el cas de l’Hospital de la Ribera on entre altres, encara que et trenques una cama et fan radiografies a les dos per evitar possibles lesions, regalen faixes i et canvien la cadera quan menys t’ho esperes, i tot açò per què? Perquè no volen espantar als pacients ni a les seves famílies. Seria molt preocupant si entrares amb la cama esquerra trencada i que et digueren que tal vegada també tens la dreta, això podria portar al pacient a una depressió gran. El tracte familiar utilitzat a la Ribera fa creure al pacient que s’han equivocat de cama i han de fer proves a l’altra.

I així en altres casos, o és que quan vas a urgències en un atac d’infart preferiries que et digueren que et vas a morir? Doncs no, tots preferim que ens regalen una faixa i ens diguen que és una lesió muscular i així al menys, si ens morim que siga sense panxeta per quedar millor a la caixa. Però el tracte no es centra només amb el pacient, també amb els seus familiar, per això és millor que a tu familiar, et diguen que la teua avia s’ha trencat la cadera i que per això ni camina, ni menja, ni parla, tot això ho fan per nosaltres i sols ho fan ells, els populars, ja que segurament no tornarà a parlar ni a menjar, però almenys la cadera la tindrà nova.

I no només això, també obrin hospitals, els més grans del món i encara que els metges es queixen perquè són molt grans i diuen que hauran d’anar en cotxe per dins, ells saben, igual que nosaltres, que es tracta del millor hospital del món, com el nou de la Fe, on entre altres s’ha dissenyat un dispositiu especial perquè l’helicòpter d’urgències no moleste als malalts hospitalitzats ni als familiars.

Bona mostra de tot açò és que els ciutadans valencians a partir del 22-M quan vagen al metge han dit que per mostrar la seua satisfacció amb tots estos serveis pagaran com si d’una cosa especial es tractara, una propina d’agraïment, tot i que algú ha afirmat que tal vegada ho ajornaran a després de les eleccions centrals, més que res perquè no els acusen de finançar la campanya electoral de les eleccions centrals i no influir d’aquesta manera en aquells resultats, com diu la dita, no poses el nas on ja hagen posat un bigot.

Però no tot és sanitat, també tenim la millor educació de l’Estat espanyol i les enquestes són bona prova, a més, no ho he contat però amb els anys que porten governant i les escoles que diuen que fan noves cada any, hi haurà que ja haurà inaugurat dues vegades una escola nova, sobre tot si contes que hi ha escoles sectàries que no volen que el govern les reforme com les escoles Carrasquer a Sueca, o el Col·legi Pare Català a Benimaclet que prefereixen estar quasi en ruïnes a vore als molt honorables inaugurant-ho. Però el compromís del PP en la salut dels xiquets és més gran que tindre nous centres, és la protecció de la vista, amb un oculista per cada 60.000 habitants i la retirada dels ordinadors de les aules perquè poden fer mal bé la vista dels xiquets.

I ha innovat en la política a les universitats creant la primera concertada amb fons públics, front a les públiques amb fonts privats que promou el PSOE.

Però si hi ha una cosa que defensa i molt el partit popular és la cultura valenciana, a moltes comarques a les escoles s’han implantat les versions modernes de la casa típica valenciana, versió masculina. A més el consell protegeix les bandes de música, amb el projecte “músics al carrer”, manera de potenciar la difusió de la nostra música gràcies al PP que al invertir tants diners a les escoles de música, els mestres tenen moltes demandes i han de treballar al carrer per poder fer front a totes les demandes.

D’altra banda, el consell també mostra una defensa clara de la nostra llengua, el cata, de la
seua llengua, la estatuària, normativa, aveelaitzada llengua valenciana, per imposició de la ciència, del món acadèmic i dels tribunals espanyols, català.

El PP sempre ha defensat l’autenticitat de la llengua i per tal d’evitar malformacions com les que està sofrint el castellà, tal i com podem vore amb les útlimes reformes de la RAE, el consell ha encetat una campanya de conservació de la llengua, com sabem una llengua es pot modificar malparlant-la, amb la TV, etcètera, doncs bé, en aquest sentit són les polítiques del consell, protecció de la llengua perquè no es maltracte amb l’eliminació de les televisions en la nostra llengua i la reducció d’hores de valencià a les escoles ja que si els xiquets han d’acabar amb alguna llengua, millor que siga amb el xinés i no amb el nostre estimat valencià.

Altres raons per les que m’han fet votar al PP ha estat el seu compromís en fer política valenciana i des de València, sense cap intromissió espanyola, ni les pressions de jutges en imputar als nostres candidats, ni pressions de dirigents en canviar als candidats, ni compliment de lleis espanyoles, ni de sentències, el meu vot, al primer president independentista de la Generalitat, que ha sabut sempre imposar el seu criteri.

I perquè un país sense persones no és un país i el govern de Camps serà l’entrada de Rajoy a la moncloa i amb ells al govern podrem trencar amb la llei contra els naixements.

I és que altres coses tal vegada no, però el partit popular és per damunt de tot un partit de masses del poble tal i com potència el govern valencià en Metrovalencia on fa que tots els usuaris anem units, també uneix alts treballadors de Metrovalencia amb els d’EMT però això són altres bajanades d’esta gent que reclama no sé quins drets laborals.

I Camps és compromís amb el medi ambient, per això potencia la construcció de plantes de tractament de residus nuclears com el de Zarra, per evitar que estiguen pel carrer, o com l’Ajuntament de València que potencia l’ús de les bicicletes fent mercats setmanalment amb bicicletes a baix preu o la creació del valenbisi, i el disseny de circuits circulars que permeten anar pel carril bici de la parada de Valenbisi a la mateixa parada. O la nova normativa de circulació que potencia la facilitat de l’ús del Valenbisi obligant a portar casc, idea molt còmoda per a un servei com aquest.

Però és tot això i més, és solidaritat, com la conselleria de cooperació que compra immobles als consellers que menys en tenen per igualar-los amb la resta, o l’ajuda que fa a tots els ciutadans ara en època de crisis que per evitar que siguen jutjats per faltes que hagen comés, la Generalitat no paga a Correus evitant així que les citacions judicials isquen dels jutjats.

Però tot no es centra a la província de València ni a la ciutat, l’acció del consell és a tota la comunitat, a Ontinyent per exemple han inaugurat el primer parc amb activitats d’esbarjo per a les persones amb mobilitat reduïda, on per a potenciar el seu lleure diari han optat per la instal·lació de corrioles enlloc de les vulgars escales mecàniques o ascensors, coses serioses, avorrides i hui en dia instal·lades a tots els llocs.

Com vegeu el PPCV és innovació i progrés, política centrada en les persones com el projecte sense cues que han realitzat en tres instal·lacions, una per cada província, consistent en un programa pilot on fa que la gent no estiga hores i hores esperant per a entrar a un lloc tal i com passa a hisenda o correus -sota administració del govern central-, si voleu provar estos serveis d’accés sense cues, no es penseu que ens referim a oficines virtuals ni invents socialistes que després ningú sap que existeixen, ens referim a edificis, fets i drets que estan al carrer, com l’Aeroport de Castelló, l’Àgora a València o Terra Mítica a Benidorm, no dubteu en provar-ho.

I gràcies al PP, tenim una televisió pública i plural, no com Telecinco, o TVE-1 que sempre estan fent el mateix.

A nivell de projecció internacional el President Camps ha portat la nostra comunitat a la primera línia mediàtica del planeta amb grans esdeveniments que aporten afluències grans de gent a la nostra comunitat, com la Fórmula 1, l’American’s Cup, la visita del cap polític de l’estat del Vaticà, la setmana de la moda, o dels vestits de Foreveryoung, o la construcció d’un Coliseum a Benicalap perquè els valencians no s’hagen de desplaçar fins a Roma.

I açò és només una mostra del que han fet, i per fer queden molts projectes més, com el pla per evitar desgràcies mortals amb la caiguda de cases amb gent dins, o altrament conegut prolongació de Blasco Ibáñez al Cabanyal, o el projecte d’emprenedors que cedeix sol públic perquè qualsevol personal el puga ocupar, ja siga per a montar un baret de platja o per a fer una manifestació, o el ja anomenat projecte llengua-museu consistent en la conservació de la nostra llengua perquè ningú la modifique retirant-la de les escoles així com també la retirada de certes plaques de certs carrers de pobles on es demana perdó per parlar valencià abans de que siguen fetes malbé pels violents.

Per aquestes raons i per moltes més, el meu vot pel Partit Popular.

 

This entry was posted in A tall a tall, si més no. Bookmark the permalink.

One Response to Raons per les quals jo també he votat a Francisco Camps

  1. Gargotaire says:

    Espero que la gent llegeixi més que l’enunciat. (@_@)’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *