Respirem, cridem al cel obert.

Arribem a divendres, i tal vegada pots tenir algun minut per respirar, després d’una setmana que ens ha deixat moltes coses per comentar, vos faig un recull per a la secció del “Cel obert”, unes recomanacions que no poden passar per alt.

La primera ens ve de la mà del SEPC, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, ha organitzat per a demà un concert on sota el títol “Aturem l’ofensiva espanyolista i francesa, EXIGIM L’ENSENYAMENT EN CATALÀ” tocaran Obrint Pas, KOP, Eina, At Versaris i Ebri Knight, serà a Vilanova i la Geltrú, en aquest blog #concertxlallengua podeu trobar tota la informació.

D’altra banda, aquesta setmana hem conegut la sentència contra la Revista Cafè amb llet, Andrés Boix Palop, professor de Dret Administratiu a la Universitat de València ha comentat la sentència al seu blog, on a més ha enllaçat la sentència i li podeu pegar una ullada, a més si vos interessa el cas, podeu visitar la pàgina de la revista Cafè amb llet, o la que han fet especialment explicant el cas.

Sobre aquest cas, David Fernàndez, aprofità l’entrevista que li estaven fent a Catalunya Radio, per recordar-los, que ni “estaven sols, ni tallats, tots som cafè amb llet”, precisament la tercera cosa que volia llançar al cel obert era un dels temes d’actualitat dels últims dies, la Candidatura d’Unitat Popular ha decidit presentar-se a les eleccions a la CAC, això li ha obert més d’una porta als mitjans de comunicació, i la veritat és que cada vegada que escoltes una entrevista et dóna més esperança i ganes de vore i ajudar a construir este projecte d’unitat popular, ací podeu escoltar un recull d’entrevistes que li han fet al David Fernàndez, molt recomanable.

Finalment vos deixe un vídeo, que els últims esdeveniments d’estos dies el fa encara més dur si és que ho podia fer encara més, respirem, cridem.

YouTube Preview Image

This entry was posted in Advocat de secà, Cel obert, Dalt del més amunt, iRelats, No serà precís, Q-ina, UT queant laxis, Velles tecnologies. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *