Autor

Els que em coneixen, ja saben com sóc, si no em coneixes, i has entrat ací, tal vegada voldràs saber alguna cosa sobre mi.

Vaig nàixer el 1988 al País Valencià, la sort de nàixer a la família que vaig nàixer, m’ha permès estar entre dos de les comarques més boniques dels Països Catalans, la Ribera i la Vall d’Albaida, terres de música i pólvora, de destrucció i de país per construir.

Sóc d’aquells que va créixer entre altres jugant amb històries que em muntava amb els Playmobils i no històries prefabricades amb inicis, objectius i finals fixats per maquinetes, mirant el Capità Planeta, on vaig aprendre que amb la unió podíem salvar el planeta, vaig buscar les boles del Drac, vaig plorar amb Feivel i vaig esperar trobar-me amb l’Arale o amb la butxaca màgica del Doraemon.

Com a bon valencià, he crescut en una escola en goteres i en unes condicions precàries, vaig continuar en un institut de barracons, i actualment, soporte els atacs constants del neoliberalisme europeu i de les administracions autonòmica i central contra la educació pública a nivell superior.

Però fora de les aules dels centres, també he rebut l’herència de les idees i principis de la meua família que m’ha ensenyat a estimar la terra, a reivindicar la meua llengua, a tindre consciència de classe i que m’han fet vore que “ningú” és imprescindible.

Actualment estic acabant els estudis de la Llicenciatura en Dret a la Universitat de València Estudi General i ho combine entre altres coses, amb el saxòfon, intentat canviar el món precari al que ens vol abocar el neoliberalisme europeu i buscant minuts lliures per anar escrivint al blog, la resta del temps, és per a vosaltres.

Arnau A i MDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *