Blog i categories

A tall a tall, és el fruit de la consolidació dels meus passos a la xarxa, llavors que deixava plantades el 4 de setembre, amb Dièsi, que pretenia ser això, una pujada de to a la xarxa, però la poca continuïtat, i els meus pocs coneixements d’aquest nou món, em van dur a abandonar aquell blog. Finalment l’11 de setembre començava aquest blog, que primerament s’anomenava, “La rebel·lió de les paraules”, i donà lloc a l’actual A tall a tall.

Aquest canvi de nom, fou principalment, ja que no m’hi veia molt identificat, i després d’un temps, em vaig adonar que realment, el que volia fer ací, era anar fent a tall a tall, filosofia de fer i de viure, expressió, molt estesa al meu entorn.

Però què significa “A tall a tall”?

A tall a tall, és una expressió que s’utilitza molt a la Ribera, l’origen segurament, el té al camp, de treballar al tall, i anant a tall a tall, fent tota la feina a bon ritme i sense deixar-se res per fer. Actualment s’ha socialitzat, i ve a significar fer una cosa d’arrere d’una altra, a bon ritme, i aquest és el sentit amb el que pretenc al bloc, analitzar a tall a tall, tota l’actualitat o altres temes tot i que si mireu el temps que passa entre entrada i entrada podeu observar que no ho he aconseguit.

Al subtítol podeu llegir “blog impersonal d’Arnau A i M”, i és que com podreu vore, escriure sobre mi, segurament no serà el que més veieu per ací.

El blog està diferenciat en diverses categories, ací vos resumisc més o menys que podreu trobar a cadascuna d’elles:

  • A tall a tall, si més no: és tracta de l’apartat d’opinió on opine de diverses qüestions i on coincidirem o no.
  • Advocat de secà, figura de l’època foral valenciana, que portat a l’actualitat seria com a projecte de jurista, ací trobarem comentaris aproximats al Dret.
  • Cel obert: és l’apartat destinat a la màxima difusió, copia’t i enganxa’t de webs i blogs i llençats al cel obert.
  • Dalt del més amunt: part de difícil accés on guarde els records més personals i íntims.
  • iRelats: ací podreu trobar intents de microrelats, i alguna vegada algun relat.
  • No serà precís: secció del friquisme en estat pur.
  • Q-ina: apartat de cuina, receptes i alguna cosa més.
  • UT queant laxis: músiques i músics.
  • Velles tecnologies: secció per analitzar “novetats” tecnològiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *